Voor diverse gelegenheden en evenementen hebben wij een aantal sets/producten geselecteerd om u verder op weg te helpen. Op basis van onze ervaring met allerlei soorten feesten en gelegenheden kunnen wij u altijd adviseren.

Advies voor band en/of artiest

Voor bands en/of artiest optredens is goed licht en geluid essentieel. GeluidssetsHuren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze gelegenheid. Wij beschikken over top kwaliteit licht apparatuur, geluidsapparatuur, beeldapparatuur, showeffecten, decoratie en podiumtechniek. Vanuit onze vestiging in Zwolle verhuren wij deze techniek door met name noord oost -Nederland  . Ook in de rest van Nederland bezorgen en installeren wij de techniek voor een scherp tarief. ook Zelf ophalen en weer terug brengen kan op onze vestiging in Zwolle. 

Advies voor AV techniek voor buurtfeest / braderie/ burendag 

Voor buurtfeesten en/of braderieën/Burendag  zijn vele attributen essentieel. GeluidssetsHuren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze festiviteit. Wij beschikken over vele artikelen zoals een partytent en een bellenblaasmachine. tip Als u de weg afzet of tenten neerzet, heeft u een evenementenvergunning nodig. De aanvraag moet 8 weken voor de buurtactiviteit bij de gemeente zijn ingediend.

Advies voor AV techniek voor bedrijfsopening

Voor bedrijfsopeningen is goed licht, geluid, mooie aankleding en entertainment essentieel. GeluidssetsHuren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze gelegenheid. Wij beschikken over top kwaliteit, geluidsapparatuur, beeldapparatuur, showeffecten en decoratie   Hieronder nog wat voorbeelden of suggesties die u kunt gebruiken voor uw opening:  een rode knop  schaar met lint  fles champagne (als het een boot is)\  taart aansnijden  eerste steen laten leggen

balonnen oplaten of een exploderende balonnenwand  vuurwerk afsteken  confetti afvuren. 

Advies voor AV techniek voor ceremonie /bruiloften

Voor ceremonies / bruiloften is goed licht en geluid van essentieel belang. GeluidssetsHuren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze gelegenheid. Wij hebben een groot aanbod aan materialen om u ceremonie vlekkeloos te laten verlopen.Entertainment tijdens openingsact

Ook entertainment kan natuurlijk niet ontbreken. Wat dacht u van een complete dansgroep of een zangeres die een speciaal lied zingt wat voor u op maat gemaakt is. Of een acrobate die in stijl van uw gebouw afdaalt? of een beroemde dj.  

Advies voor AV techniek voor congres / seminar

Voor congressen / seminars is goed beeld materiaal en geluid apparatuur van essentieel belang. GeluidssetsHuren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze belangrijke bijeenkomsten. Wij beschikken over top kwaliteit geluidsapparatuur en beeldapparatuur voor een duidelijk en verhelderend congres.Een belangrijk ingredient van de opening is het daadwerkelijke entertainment. Dit zorgt immers voor de positieve beleving en u kunt er een bepaalde sfeer mee neer zetten.

Advies voor AV techniek voor huiskamerfeest/tuinfeest 

Voor huiskamerfeesten is muziek essentieel. GeluidssetsHuren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze gelegenheid. Wij beschikken over top kwaliteit geluidsapparatuur en decoratie, zodat je huiskamerfeest door al je buren te horen zijn door de bass van onze speakers.tip koele Drankjes Hoe leuk is het om drankjes in champagnebowls, een kruiwagen, boot, grote krat of emmer te koelen? Dat ziet er niet alleen mooi uit, maar zorgt er ook nog voor dat je gasten hun eigen drankjes makkelijker kunnen pakken.

Advies voor AV techniek voor schoolfeest

Voor schoolfeesten is muziek en de kwaliteit van de geluidsapparatuur essentieel. GeluidssetsHuren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze gelegenheid. Wij beschikken over top kwaliteit decoratie, discosets en geluidsapparatuur, waarmee je de jeugd /kinderen een heel avond lang los kunt laten gaan op de dansvloer.

Advies voor AV techniek voor oud /nieuwjaarsfeest 

Tijdens de oud/ nieuwjaarsfeest  speelt muziek de belangrijkste rol. GeluidssetsHuren.nl  adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze gelegenheid. Wij beschikken over top kwaliteit geluidsapparatuur, decoratie en showeffecten, waarmee je, je helemaal kunt uitleven tijdens de verjaardag van de koning  Vergeet niet op tijd eventuele vergunningen aan te vragen en denk ook aan de veiligheid van de bezoekers. Een EHBO-er is ook geen overbodige luxe. Er mag immers niets misgaan en u moet overal rekening mee houden.

Advies voor AV techniek voor valentijnsparty /dag

Voor valentijnsdag is een romantische sfeer essentieel. GeluidssetsHuren.nl adviseert graag voor de beste passende AV techniek voor deze liefdevolle dag. Wij beschikken over top kwaliteit geluidsapparatuur, beeldapparatuur en decoratie artikelen, waarmee je samen met je geliefde romantisch naar een film op een LED UHD tv kunt kijken in een mooi versierde omgeving.